w

Overnatting i Følvika

Hos oss kan du velge å bo i det gamle fjøset eller vår nye dome. Fjøset er gjort om til et hyggelig rom (dobbeltseng) med eget bad, kjøkkenkrok og en liten veranda. Domen ligger helt nede i fjæra og har utsikt 360 grader.

12.04.201615:22 seria demo

Stillhet - sov godt

Bortsett fra når værgudene sørger for musikk i ørene er det stort sett alltid stille og rolig. Her er det ingen støy eller bråk med mindre du selv lager den. Er du heldig kan en elg rusle forbi, eller en rev bjeffe ute på gressletta der han er på evig jakt etter mat. Fuglelivet kan på deler av året sørge for et lydbilde som for mange er søvndyssende.

Moderne fasiliteter

Alle fasiliteter er av god standard. Gode senger, dusjmuligheter, bålsteder og sitteplasser utenfor døra. Mange foretrekker å fyre opp et bål og ligge i timesvis å nyte stedet sammen med sin kjære eller venner og bekjente.

Glamping i Følvika Eye

Vår nye attraksjon, glassdome med 360 graders utsikt. Midt i naturen, midt i været, men samtidig god og varm i domen. Dobbelseng med deilige dundyner. Gassovn og ellers det du trenger. Nærmeste nabo er havet, og noen elger, rådyr, oter, havørn og rev.

LHK
Huset etter påbygging
Agnes Moxnes
Låven og hovedhuset
Lill Hilde Kaldager
Følvika Eye
Lill Hilde Kaldager
Følvika Eye
LHK
Følvika sett fra sjøen
LHK
Rommet i fjøsen
LHK
Julestemning
LHK
Rommet i fjøsen