Matopplevelser

God mat og drikke er halve opplevelsen. Vi har unik tilgang på ferske råvarer fra havet og skogen.

Ferske fristelser!

I et rikholdig spisskammer rett utenfor Følvika finner du noen av verdens beste råvarer både fra hav og land. Vi legger til rette for at du som gjest hos oss skal nyte godt av matressursene og få oppleve ekte nordnorsk matkultur.

Den viktige fisken - helsekost på høyt nivå

Forskning viser at høyt fiskeinntak gir mindre livsstilsykdommer og gir positive helseeffekter. Omega 3 som sjømaten er rik på er god for hjerte, hjerne og syn. En livsnødvendig fettsyre som omega 3 tas opp inntil 30 % mer effektivt via fiskemat enn tilskudd. Ca 400 gram fisk i uken er nok til å få i seg anbefalte mengder Omega 3!

Saftig tilbehør - Lokale råvarer

Når det er sesong er det mengder av lokal mat å få tak i. Gulrot og potet er det mest vanlige, men også jordbær, bær generelt, kål, nepe, løk og mye mer.

Frokost - middag?

Vi kan tilby frokostkurv til kr 250 pr pers. Kurven inneholder ferskt hjemmebakt brød/ rundstykke, røkelaks fra Kjells røkeri, eggerøre, ost, skinke, hjemmelaget syltetøy, tomat, agurk, juice (melk), kaffe/te.

Vi kan også tilby enkel middag som leveres til domen; bacalao med brød, finnbiffgryte med potetmos: fra 250-300 kr pr pers. Vi har også god tilgang på nydelige, ferske reker fra vår lokale fisker og serverer dem med loff, majones og sitron (fangstforbehold) - kr 250 pr pers.

NY: Vi jobber med å kunne tilby grillmat fra lokal/e produsenter - spør oss om dette hvis det er av interesse..

NB! Generelt forbehold om matservering - det er ikke alltid vi har kapasitet til å lage mat, særlig i uka, men spør oss gjerne.

LHK
Fiskekaker
LHK
Fersk skrei med linsesmør
LHK
Fra egen avling
LHK
Multebær og blåbær
LHK
Ferskfisk med rogn (torsk)