Overnatting i Følvika

Hos oss kan du bo en av domene Følvika Eye eller Følvika Eagle Eye. Domene ligger helt nede i fjæra og har utsikt 360 grader. I skogen rundt domen har vi god plass til hengekøyer. Du kan også velge å bo i det gamle fjøset som er gjort om til et hyggelig rom (dobbeltseng) med eget bad, kjøkkenkrok og en liten veranda.

Glamping i domene

Våre største attraksjoner, Følvika Eye og Følvika Eagle Eye, er to glassdomer med 360 graders utsikt. Midt i naturen, midt i været, men samtidig god og varm i domen. Dobbelseng med deilige dundyner og luksus sengetøy fra Abate. Ekstra madrass/feltseng kan settes inn i domen. Gassovn, bålpanne og ellers det du trenger av bestikk. Nærmeste nabo er havet, og noen elger, rådyr, oter, havørn og rev.

Familievennlig

Stedet ligger skjermet til med sandstrender, steiner, skjell, god plass til fotball, crocket eller volleyball og badminton, og en spennende "trollskog" som kan utforskes. Det gjør Følvika Northern Retreat til et eldorado for store og små. Vi kan sette inn 1-2 ekstra senger/madrasser i både domene og fjøsen. Vi vil kunne tilby overnatting i hengekøye, eller dere kan ta med deres egen. Bålplasser med bål og bålpanne er tilgjengelig

Stillhet - sov godt

Bortsett fra når værgudene sørger for musikk i ørene er det stort sett alltid stille og rolig. Her er det ingen støy eller bråk med mindre du selv lager den. Er du heldig kan en elg rusle forbi, eller en rev bjeffe i skogholtet der han er på evig jakt etter mat. Fuglelivet kan på deler av året sørge for et lydbilde som for mange er søvndyssende. Det samme gjelder bølgeskvulp eller dønninger.

Moderne fasiliteter

Alle fasiliteter er av god standard. Gode senger, dusjmuligheter, bålsteder og sitteplasser utenfor døra. Mange foretrekker å fyre opp et bål og ligge i timesvis å nyte stedet sammen med sin kjære eller venner og bekjente.

Bestill her

LHK
Huset etter påbygging
Lill Hilde Kaldager
Følvika Eye
Lill Hilde Kaldager
Følvika Eye
Lill Hilde Kaldager
Følvika Eye
LHK
Følvika sett fra sjøen
LHK
Rommet i fjøsen