Ut på tur - aldri sur

Med naturen rett utenfor døra er det mange muligheter for å dra på tur. Vi tar deg med på tur eller vi organiserer turen for deg. Og hos oss gjelder mantraet "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær".

03.03.201711:23 Lill Hilde Kaldager

Gjør hva du ønsker - ekte nordnorsk ferie

Når du er på ferie eller besøker oss trenger det ikke gå så fort. Avslapning, tid til refleksjon og frihet til å gjøre aktiviteter du ønsker er en viktig del av vårt tilbud i Følvika.

Unn deg selv det beste 

Gå en tur, fisk egen middag eller rusle på stranden. Lag deg noen vaffler og en kopp bålkokt kaffe. Du er midt i et nordnorsk eventyr. "Eg veit meg et vakkert land" ble ikke skrevet her i området uten grunn..

Alt på ett sted?

Nyt den vakre utsikten mot havet, fjell og fjorder. Ønsker du en bytur så er shoppingtilbudene mangfoldige i Bodø by. Eller kanskje du vil drive med litt øyhopping i området. Fjellene duver rett ovenfor Følvika og en tur opp på Sandhornet gir god trim. Følvika ligger midt i smørøyet!

Vinteren - en koselig opplevelse i vakker natur

Stillheten vil nok overraske de fleste, her er du skjermet fra storbyens larm og sivilisasjonens støy. Lag engler i snøen mens du ser opp på en utrolig stjernehimmel eller det vakre nordlyset.

Les mer om mulige aktiviteter i området: Mer om tilbud i kommunen

Nina Nystad
På tur med barn
På tur med barn i fjæra
Brynjar Hilling
Fisketur i skjærgården
På fisketur i skjærgården
Brynjar Hilling
Vakkert nordlys
Det vakre nordlyset lyser opp skog og fjell
Ann-Kristin Pedersen
Topptur til Sandhornet