Ut på tur - aldri sur

Med naturen rett utenfor døra er det mange muligheter for å dra på tur. Vi tar deg med på tur eller vi organiserer turen for deg. Og hos oss gjelder mantraet "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær".

Gjør hva du ønsker - ekte nordnorsk ferie

Når du er på ferie eller besøker oss trenger det ikke gå så fort. Avslapning, tid til refleksjon og frihet til å gjøre aktiviteter du ønsker er en viktig del av vårt tilbud i Følvika.

Unn deg selv det beste 

Gå en tur, fisk egen middag eller rusle på stranden. Lag deg noen vaffler og en kopp bålkokt kaffe. Du er midt i et nordnorsk eventyr. "Eg veit meg et vakkert land" ble ikke skrevet her i området uten grunn..

Alt på ett sted?

Nyt den vakre utsikten mot havet, fjell og fjorder. Ønsker du en bytur så er shoppingtilbudene mangfoldige i Bodø by. Eller kanskje du vil drive med litt øyhopping i området. Fjellene duver rett ovenfor Følvika og en tur opp på Sandhornet gir god trim. Følvika ligger midt i smørøyet!

Vinteren - en koselig opplevelse i vakker natur

Stillheten vil nok overraske de fleste, her er du skjermet fra storbyens larm og sivilisasjonens støy. Lag engler i snøen mens du ser opp på en utrolig stjernehimmel eller det vakre nordlyset.

Les mer om mulige aktiviteter i området: Mer om tilbud i kommunen

Nina Nystad
På tur med barn
På tur med barn i fjæra
Brynjar Hilling
Fisketur i skjærgården
På fisketur i skjærgården
Brynjar Hilling
Vakkert nordlys
Det vakre nordlyset lyser opp skog og fjell
Ann-Kristin Pedersen
Topptur til Sandhornet